© Netflix

Jeej, goed nieuws! Er komt een seizoen 4 van Virgin River. We hebben seizoen 1 t/m 3 natuurlijk verslonden, dus kom maar door met dat nieuwe seizoen.

Met alle cliffhangers in de huidige verhaallijnen belooft het nieuwe seizoen weer erg bingewaardig te worden. En natuurlijk zijn we ook benieuwd welke nieuwe verhaallijnen en personages de makers van Virgin River voor ons in petto hebben. Kortom: genoeg om naar uit te kijken.

Maar wanneer kunnen we dat vierde seizoen nou verwachten? Als we de geruchten mogen geloven: in juli 2022. We hoeven dus waarschijnlijk niet al te lang meer te wachten!

Ga jij seizoen 4 ook kijken? Of lees je eerst nog even door in de boeken?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Jeej, goed nieuws! Er komt een seizoen 5 van Virgin River. We hebben seizoen 1 t/m 4 natuurlijk verslonden, dus kom maar door met dat nieuwe seizoen.

Lees meer

Ben jij een echte liefhebber van de Virgin River-serie en wil jij alle boeken in huis hebben? Check dan snel deze actie. De boeken In de luwte, Sneeuw in Virgin River en Tijd van belofte zijn nu namelijk extra voordelig verkrijgbaar in een 2+1 GRATIS-pakket.

Lees meer
© Copyright 2024 Harlequin. Alle rechten voorbehouden